750 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo!

Rüyada Hurma Görmenin Anlamı

30-09-2022 19:51
Rüyada Hurma Görmenin Anlamı

Rüyada hurma görmek; rüya sahibi bekâr ise kısmeti olduğuna, evli ise hayırlı ve sağlıklı bir evlada sahip olacağına yorulur. Rüyada hurma görmek aynı zamanda rüya sahibinin yeni bir iş imkânı bulacağına ve hayırlı bir para geleceğine delalet eder. Rüyasında hurma gören kişinin iş hayatında başarılı olacağına, çok para kazanacağına ve itibar sahibi biri olacağına inanılır.  Rüyasında hurma gören kişinin ticarette başarılı olacağı, eline helal para geçeceği ve saygınlık kazanacağı rivayet edilir. Rüyada hurma, rüya sahibinin yakın zamanda bekâr ise hayırlı bir kısmete evliyse hayırlı ve uğurlu bir evlada sahip olacağı âlimler tarafından söylenmektedir.

Rüyada Hurma Yemenin Anlamı

Rüyada yenilen hurmanın taze ve kuru hurma olması rüya tabirini etkileyen önemli bir faktördür. Eğer rüya sahibi rüyasında kuru hurma yediğini gördüyse; bu kişinin zorlu ve uzun bir çalışma hayatı olacağına ama sabır ve azimle çalışırsa çok başarılı olacağına delalet eder. Eğer rüya sahibi rüyasında yaş yani taze hurma yediğini gördüyse; bu kişinin maddi olarak bolluk ve bereket içine gireceğini, borçlarından kurtulup beklenmedik paralar elde edeceğini gösterir. Kimi rüya tabircileri rüyanın görüldüğü zamanın hurma mevsimi olmaması halinde rüya sahibinin bir hastalık geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Hurma Ağacı Görmenin Anlamı

Rüyada hurma ağacı görmek; rüya sahibini mutlu etmelidir. Çünkü rüyada hurma ağacı rüya sahibinin ve yakınlarının güzel bir tören için bir araya geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada hurma ağacı görmek bolluk ve bereketi de temsil eder. Rüya sahibi ticaretle uğraşıyorsa çok başarılı olacağı rivayet edilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.